$39

DETOX för utrensning & inre balans

0 ratings
I want this!

DETOX för utrensning & inre balans

sarahhellstrom
0 ratings

Starta året med en ordentlig utrensning och hälsoboost

Maten vi stoppar i oss styr inte bara vår energi och hur vår kropp ser ut, det påverkar även hela vårt inre & hormonella system.

Hormonella obalanser och fysiskt stress visar sig ofta som trötthet, nedstämdhet, humörssvängningar, hjärtklappning, viktuppgång (eller problem att gå ner), även motsatt - rasad vikt och problem att gå upp, magbesvär, hudproblem, sömnstörningar mm.

Att rensa kroppen på sånt som skapar obalans är en viktig komponent för både fysisk och mental hälsa.

Vi människor är på många sätt olika men rent biologiskt är vi byggda på samma sätt, vilket gör att många inre och yttre faktorer påverkar oss lika.

Under många år led jag själv av mycket inre obalans och stress och till följd av detta började jag studera kost och dess påverkan på vårt välmående. Jag gick en certifierad kostutbildning i Sverige 2012 och sedan dess fortsatt fördjupa mig inom ämnet.

Detta är ett 10 dagars kostupplägg med syfte att boosta kroppen med näring, samtidigt som vi ger den möjlighet att städa upp och rensa ur för att återgå till balans.

Upplägget skapar även goda förutsättningar för en fortsatt hälsosam kosthållning då jag av erfarenhet vet att många inte vill gå tillbaka till hur de åt tidigare när de märker vilken otrolig skillnad det blir. Detta är inget svält program och syftet är inte att du ska gå hungrig varken under eller efter dessa 10 dagar.


95% av tidigare klienter upplevde mer energi och att ovanor såsom sötsug, dåligt blodsocker och humörsvängningar så gott som försvann. De flesta upplevde en drastiskt förbättrad mental klarhet och en betydligt piggare kropp. Minskad svullenhet, bättre sömn, mage, och hud är bara några andra positiva effekter. Beroende på tidigare kostvanor tappade även många ett par kilon under dessa dagar. 

Ett effektivt sätt att snabbt bryta dåliga vanor samt få kunskap och insikt i vilken kost som skapar inre balans och mental & fysiskt hälsa.

Såhär tyckte andra:

"Jag har länge känt att jag behövt rensa min kropp och ta tid till att se efter mig själv. Men rädslan av hur ’jobbigt’ det kan vara och alla förbereder som krävs kom alltid i vägen. Äntligen ett upplägg som kändes simpelt och enkelt att följa men som ändå gav stor effekt. Mer energi, bättre hud!!! mitt humör har varit jämnare och jag har känt mig gladare. Känslan efter denna 10 dagars kur var dessutom otroligt renande och skön" Therese 33

"Jag har provat många detox-uplägg men aldrig klarat det hela vägen, nu äntligen gick det! "Denna kur på10 dagar fick mig att känna mig lättare i kroppen, den gav mig mer energi, synligt definierade muskler, bättre hy och helt ändrade kostvanor. Allt kändes så bra hela vägen att jag fortsatte några dagar till och nu äter jag en mer balanserad kost och mår hur bra som helst. Jag rekommenderar den här detoxen till alla och jag kommer definitivt köra den fler gånger då jag märker sån enorm skillnad. Tack Sarah för bra info, stöd och upplägg." Nathalie S, 32

"Den här detoxen var det bästa jag kunde göra för min kropp! Jag har testat tidigare detoxar men aldrig känt mig motiverad till att fullfölja dem. Denna detox gjorde enorm skillnad för mig, både fysiskt men också mental. Den har förändrat hela min kosthållning till det bättre". Anders 40

"Jag tar med mig ny kunskap och ett helt nytt tänk efter denna detox! Jag känner mig lättare i kroppen och mår bättre mentalt. Jag kommer inte gå tillbaka till hur jag åt innan på samma sätt, och jag tänker mer på andra hälsosamma alternativ för min kropp". Lovisa 25


Du får:

-Introduktionsvideo

-10 dagars skräddarsytt upplägg för utrensning och återställning av balansen i kroppen. Grundförutsättning för fysisk och mental hälsa.

-Motivations-strategi. Hur håller du dig motiverad genom hela upplägget, men även tiden efter? Vi vet alla hur enkelt det är att gå tillbaks till "gamla vanor", trots att vi verkligen vill förändra något.

-Receptbok. En specialanpassad receptbok att använda under detoxen men även efteråt. Enkla, goda & näringsrika recept som även resten av familjen kommer tycka om. OBS! Inget måste att följa. Det går lika bra att använda dina egna recept så länge de är inom kostplanens ramar.

-Tips inför tiden efter!

-Allmänna kostråd. Välbeprövade kostråd för optimal energi & inre hälsa


Pris: 39 dollar (Ca 350 SEK) + moms

Ord pris: 79 dollar (Ca 749 SEK) + moms


Varmt välkommen att höra av dig vid ev frågor!

Instagram: @sarahhellstrom / sarahhellstrom@todayacademy.se

KÖPVILLKOR: Genom att köpa denna produkt, som blir direkt tillgänglig då den är en helt digital produkt, så intygar du att du är införstådd med och accepterar att inga återköp av kursen är möjliga. Skulle du mot förmodan dock inte vara nöjd med dina resultat erbjuder vi en money back garanti.

I want this!
Powered by